luni, 12 martie 2012

The Firm

luni, 12 martie 2012
Acum multă vreme v-am vorbit despre serialul Sherlock, în ideea (slab conturată) de a începe o nouă rubrică, pe lângă cea de muzică. S-ar putea ca rubrica să devină, totuşi, una cu care să ne obişnuim, pentru că azi vreau să vă vorbesc despre un nou serial la care am început să mă uit.
După succesul şi inflaţia serialelor medicale (House M.D., Grey's Anatomy şi multe altele), mai toţi producătorii de gen de la Hollywood s-au reprofilat pe un alt subiect, cel legal, ceea ce a dus la o invazie a serialelor cu avocaţi & Co. Unul dintre aceste seriale este şi Firma, cel despre care vreau să vorbesc mai pe larg.
Firma a fost lansat pe data de 8 ianuarie anul acesta, bazându-se pe romanul cu titlu omonim scris de John Grisham. Serialul urmăreşte povestea avocatului Mitch McDeere şi a familiei acestuia, care din prea mult zel muncitoresc ajunge să fie fugărit de mafie, poliţie şi alţi colegi de breaslă.
Actorii care apar în serial nu sunt dintre cei mai cunoscuţi, dar asta nu înseamnă că nu reuşesc să îşi joace rolurile în mod convingător. Firma e de abia la al 4-lea episod din primul sezon, dar intrigile care se ţes se arată interesante şi de urmărit.
Puteţi vedea serialul pe AXN, în fiecare miercuri de la ora 22 şi, în reluare, duminica de la ora 20.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket